Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV și radiază de fericire de când a devenit mamă a treia oară. Prezentatoarea TV recunoaște că Tudor nu a fost planificat, dar le-a adus multă bucurie în familie. Mai mult, ea recunoaște că fericirea e cu atât mai mare, având în vedere cât s-a chinuit să devină mamă.

Frumoasa prezentatoare este fără doar și poate o femeie puternică și curajoasă. Acum este mama a trei copii și are o familie superbă, însă puțini știu că moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a trecut printr-o perioadă neagră și s-a chinuit foarte mult să devină mamă.

Mirela Vaida a dezvăluit că a pierdut două sarcini, potrivit Antena Stars, însă după fiecare cumpănă trăită a încercat sa nu se demoralizeze și să nu își piardă speranța, că într-un final, va deveni mamă și se pare că optimismul a ajutat-o și în doar patru ani a adus pe lume trei copii, iar ultima sarcină nici măcar nu a fost planificată, ci neașteptată. Cu toate acestea, Tudor le-a completat perfect familia și le-a adus multă bucurie, fapt pentru care vedeta TV a început să se întrebe și cum ar fi cu al patrulea copil.

A venit al treilea copil, pe care nu l-am planificat, dar a venit peste toate pe care le aveam deja și initial, m-am speriat, dar apoi mi-am dat seama că mi-a produs cea mai mare bucurie și că a venit exact în momentul în care trebuia să vină. (…)Am o casa plină de copiii, am un program extrem de încărcat, dar fac numai ce-mi place și, vă dați seama, fiecare an mi-a adus mai multe lucruri, mai multă împlinire… cel puțin în ultimii cinci ani, la noi în casă e numai bucurie, numai jucării, numai țipete, da… și plânsete, și râsete, dar, în general, ai de ce să vii acasă. Te cheamă casa și abia aștept, când termin emisiunea, spectacolul sau concertul să ajung acasă cât mai repede, să mă dezbrac, să mă descalț, să-mi îmbrățișez copiii, să ne jucăm, să stăm împreună”, ne-a declarat Mirela Vaida. .

„Să știți că acum chiar am casa plină și nici nu mai concep viața fără trei copii. Cum ar fi fost să am unul singur? Acum mi se pare anost, plictisitor, ce aș face eu cu un singur copil? Și cu doi mi se pare la fel. Cu trei începe să devină acceptabil. Sunt foarte curioasă cum o să fie cu al patrulea!”, a mai adăugat Mirela.

Citește și:

Ramona Gabor a spus câte kilograme are și ce face pentru a arăta așa

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce a fost agresată de soțul ei! Cum a reacționat artistul și ce acuzații face