„Toamna se număra bobocii!! 1, 2, ….3??? Daa, vine si al treileaaa!! Despre aceasta veste si cum ne-a schimbat viata, cititi pe blog! Astept acolo comentariile voastre!! Zi binecuvantata!! Va imbratisez!!”, a scris Vaida pe Facebook.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Da, asa e! Sunt insarcinata pentru a 3-a oara in ultimii 4 ani!! M-am gandit mult cum sa scriu despre asta, pentru ca, la aflarea vestii, am trecut intr-o secunda, prin toate starile: emotie, bucurie, teama, panica, soc! Ce fac? Cum ma voi descurca cu 3 copii atat de mici? Cum o iau din nou de la capat? Inca nu am apucat sa dorm o noapte completa de cand s-a nascut Vladimir, inca nu am terminat de schimbat pampersi si de sterilizat suzete si biberoane!! Si acum? O iau de la capat? Pai pot? Pai trebuie!! Adevarul e ca ne-am dorit al treilea copil. Era pe undeva, prin planurile si gandurile noastre, dar ni-l proiectasem mai peste vreo 3-4 ani, cand ii vedeam si pe astia mici pe picioarele lor! Haha! Astia mici” vor deveni, acus, “aia mari”, saracii…  Si n-au decat 3 ani si 8 luni (Carla), respectiv 2 ani si 2 luni (Vladimir)”, a explicat îndrăgita prezentatoare TV  și pe blog.

Mirela Vaida este însărcinată în cinci luni

Mirela Vaida a dezvăluit că a trecut deja de primele patru luni de sarcină și nu a avut deloc probleme sau grețuri. Îndrăgita prezentatoare urmând să devină mamă a treia oară în luna martie.

„Deja au trecut primele 4 luni de sarcina si nu ma pot plange de nimic: nu am avut greturi, stări de rau sau de oboseala, nu am simtit nici cel mai mic disconfort. Ce-o fi zicand săracul fat : “Stiu c-am venit pe nepregatite, stiu ca aveti multe pe cap! Nu deranjez cu nimic, stau cuminte in banca mea, doar sa-mi trimiteti niste castraveti in otet, cateva muraturi asortate si tot ce mai gasiti iute si picant prin casa!” Si-i trimit dimineata, la pranz si seara! Dar si eu astept de la el o pereche de ochi albastri, ca tot neamul meu moldovenesc, de la Stefan cel Mare incoace, e blond cu ochii albastri, numai copiii mei seamana cu soacra-mea!!”, a mai spus Vaida.

 

Citește și: