Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Mirela a mărturisit că este foarte răsfățată și împreună cu soțul ei,  Alexandru, au ales deja numele celui de-al treilea copil, care este băiețel. Micuțul se va numi Tudor Ștefan.

„Nu spăl vase, nu mă omor cu gătitul. Nu mă pricep la menaj. Trebuie să mai cos câte ceva de ruşine. Important este să nu pice năsturelul când tragi de el. Când întreabă soţul ce mâncăm, eu zic că sunt artistă, am angoase, e ianuarie. Nu pot să stau acasă, înnebunesc. Am fel şi fel de angoase, am zis să-mi găsesc de treabă”, a povestit Vaida la Teo Show.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că se pregătește de zor și pentru participarea la  Eurovision, unde s-a înscris deja cu melodia „Underground”. Vedeta nu pare deloc  deranjată de faptul că imediat după ce va naște va trebui să urce pe scenă, ba din contră, este foarte nerăbdătoare. Deși este însărcinată în șapte luni, Mirela participă la concerte alături de Horia Brenciu și merge în emisiuni pentru a-și promova melodia cu care participă la Eurovision. Vaida arată spectaculos, chiar dacă sacina este avansată, și nu pare să fi luat prea multe kilograme în sarcină.

„Nasc în aprilie, Eurovisionul e la jumătatea lui mai. Mai nasc un copil până atunci.”, a spus ea. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată, abia la sfârșitul lunii noiembrie. 

 

Vedeta a dezvăluit că este gravidă, în luna a patra de sarcină

„Deja au trecut primele 4 luni de sarcina si nu ma pot plange de nimic: nu am avut greturi, stări de rau sau de oboseala, nu am simtit nici cel mai mic disconfort. Ce-o fi zicand săracul fat : “Stiu c-am venit pe nepregatite, stiu ca aveti multe pe cap! Nu deranjez cu nimic, stau cuminte in banca mea, doar sa-mi trimiteti niste castraveti in otet, cateva muraturi asortate si tot ce mai gasiti iute si picant prin casa!” Si-i trimit dimineata, la pranz si seara! Dar si eu astept de la el o pereche de ochi albastri, ca tot neamul meu moldovenesc, de la Stefan cel Mare incoace, e blond cu ochii albastri, numai copiii mei seamana cu soacra-mea!!”, a povestit Vaida, la sfârșitul lunii noiembrie, când a dezvăluit că este din nou însărcinată.

 

Mirela Vaida și sotul ei Alexandru mai au împreună doi copii: o fetiță de 4 ani – Carla Maria și un băiețel de 2 ani și jumătate – Vladimir Alexandru.

 

Citește și: