Într-un interviu sincer oferit Click!, vedeta a destăinuit că nici anul acesta, la fel ca în alți ani, nu a sărbătorit Valentine’s Day.

”Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează.

Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm”, a spus vedeta.

Întrebată care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste primită de la soțul ei, Mirela Vaida a ”dat din casă”: ”Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”.

Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”.

Întrebată ce nu i-ar ierta soțului ei niciodată, iată ce a răspuns cântăreața și omul de televiziune: ”Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?”.

Extrem de activă pe rețelele de socializare, Mirela Vaida a recunoscut că părimește și comentarii nelalocul lor, unoeri chiar vulgare. Cum reacționează atunci? ”Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât…”.

Vezi și Mirela Vaida, despre primul job: ”În clasa a 11-a cântam la nunţi. Câştigam cât mama într-o lună”. Cum e viața cu trei copii

Citește și:

Deea Maxer a împlinit 31 de ani: ”Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că…”

Interviu EXCLUSIV Andi Vasluianu: ”Mi-am dat seama că nu putem controla timpul”