Mirela Vaida are una dintre cele mai frumoase familii din sowbiz-ul românesc, mândrindu-se cu o căsnicie care s-a menținut departe de scandaluri în tot acest timp și cu trei copii superbi și extrem de doriți. Totuși, faptul că are o meserie atât de solicitantă și diverse alte preocupări pe lângă nu îi mai permite vedetei să se ocupe necondiționat de micuții familiei. Prin urmare, prezentatoarea TV, care este și actriță, a fost nevoită să caute ajutor.

La sfatul Adrianei Bahmuțeanu, celebra prezentatoare de la Acces Direct s-a decis să caute bonă chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Această metodă a funcționat excelent pentru ea, spune vedeta, care a primit extrem de multe oferte și recomandări.

„Și mi-au scris o grămadă pe Facebook. Mi-au trimis CV-uri, poze, recomandări și, dintre toate, una singură mi-a atras atenția. (…) Gata! Hai că o sunăm și să ne întâlnim. Și de atunci au trecut 6 ani”, a declarat Mirela Vaida, conform impact.ro.

Cât timp își petrece bona în casa Mirelei Vaida

După lungi căutări, Mirela Vaida a găsit în sfârșit persoana potrivită în grija căreia să-și poată lăsa averea, cei trei copii. Aceasta spune cu mândrie că este tot moldoveancă și locuiește în casa lor de luni până joi.

„Avem o bonă semi-internă, pentru că în weekend-uri pleacă la casa ei. Deci la noi stă de luni până joi. E moldoveancă din Fălticeni. Era important să fie din aceeași țărână ca să vorbim aceeași limbă”, a mai spus Mirela Vaida.

De ce soacra Mirelei Vaida nu o ajută pe aceasta în creșterea copiilor

După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Mirela Vaida a primit ajutor în creșterea celor mici de la soacra ei, care s-a mutat de la Cluj pentru o scurtă perioadă de timp. Vedeta, împreună cu soțul ei, au decis ulterior că cel mai bine pentru femeia vârstnică este să se reîntoarcă în casa ei, acolo unde are tot confortul necesar pentru a trăi cât mai liniștită.

„Abia se pensionase din învățământ, voia liniștea ei, îi era dor de oraș, noi ne-am mutat la Snagov, între niște drumuri de țară și nu auzeai decât un avion care mai trecea dinspre Băneasa din când în când.

Și atunci am convenit cu toții că e fain să avem o bunică la Cluj la care să mergem. A fost fericită că e orașul în care s-a născut, are casa plină cu amintiri acolo, și-a luat cățel”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida mai vrea copii

Faptul că a devenit mamă pentru prima dată după vârsta de 30 de ani a întristat-o destul de tare pe vedetă la vremea aceea. Totuși, după ce a apărut primul copil în viața cuplului, cei doi au tot continuat să-și mărească familia. De mai multe ori, însă, în ultima vreme, vedeta de la Antena 1 și-a exprimat dorința de a mai avea copii, chiar gemeni.

„Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve.

Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță. Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul, eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani. Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat.

După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face. Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai… aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele.”, a spus Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Vacanță în Delta Dunării, pentru prima oară în 40 de ani!

În această perioadă, familia Mirelei Vaida e pentru prima oară în Delta Dunării, vedeta propunându-și ca în fiecare an să le prezinte copiilor un loc nou și inedit din România. Recunoaște însă că se simte un pic rușinată că nu a ajuns în Deltă până la vârsta de 40 de ani.

prima-oara-in-DeltaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

!Spre rusinea mea, mi-au trebuit 40 de ani sa ajung in Delta Dunarii! Mereu mi s-a parut un drum greu, complicat (ceea ce e adevarat, caci din Constanta pana in Tulcea sau in Murighiol se merge pe o sosea mica, stramta, anevoioasa, cu multe accidente in sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merita tot efortul!

Romania, chiar daca n-ar avea nimic altceva de aratat, sa aiba doar Delta Dunarii, si tot ar merita sa fie in top 3 destinatii turistice la nivel european si mondial! Din pacate, nu e vina ei…

Delta este fascinanta, salbatica, primitoare, fermecatoare, autentica, UNICA‼️

Mi-am propus ca anual, in fiecare vacanta, sa exploatam impreuna cu familia cate o zona turistica romaneasca si sa le spun copiilor ce tara minunata, ce locuri alese si ce oameni binecuvantati avem aici! ?♥️??? Romania, esti fascinanta!”, a scris ea pe contul de Instagram, unde a publicat și mai multe fotografii de vacanță.

Vezi și Mirela Vaida, despre cum se descurcă cu doi copii, jobul și diverse colaborări: Cine o ajută de fapt

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesaje și poze scandaloase de la Gabi Bădălău. Replici șocante între cei doi: „Copilul mic este pus să îmi arate…”

Năzbâtiile Prințesei Charlotte, din nou în prim-plan. Cum a reușit fetița Prințului William și a lui Kate Middleton să-i farmece din nou pe cei prezenți la un eveniment public