Mirela Vaida a reușit să își surprindă plăcut fanii de pe Instagram cu o fotografie în care a apărut cu o perucă brunetă. Prezentatoarea tv de la Acces Direct a împărtășit cu urmăritorii ei fotografia, iar reacția lor a fost una plină de entuziasm.

mirela-vaida-cu-perucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ce spectacol frumos am avut in seara asta la @teatrultanase ‼️?♥️ Ce public cald, generos si iubitor de muzică a venit în sală! Mulțumim pentru tot, dragilor! Vă îmbrățișez!

P.S. Ce fac? Să mă fac brunetă? ? Frumusețea teatrului este că ne permite să fim mereu altceva”, a scris ea pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii de pe Instagram.

Mii de aprecieri și inimioare a primit vedeta pe Instagram. Cât despre comentarii, vedeta ar putea să fie și căruntă, că fanii ar iubi-o la fel. ”Ești o splendoare de femeie… indiferent de ce porți sau culoarea părului. Te pupăcesc cu drag ???”, i-a scris cineva și acesta este sentimentul general.

Mirela Vaida, mărturisiri despre sarcinile pierdute

Mirela Vaida a vorbit recent despre faptul că a pierdut două sarcini. Prezentatoarea TV este mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când apare pe micile ecrane, însă, ce nu știe foarte multă lume este că viața ei nu a fost întotdeauna roz.

Chiar dacă, în final, a reușit să devină mamă și are o familie frumoasă, drumul până acolo a fost extrem de greu și dureros. Una dintre sarcini a pierdut-o chiar pe scenă.

”Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram.

Cu toată agitația asta, alergătura, am pierdut două sarcini, dar urâte, cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic”, a povestit cântăreața.

”Am fost puternică, dar am suferit foarte mult. Am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

În momentul în care a rămas însărcinată cu Carla, prezentatoarea a fost în culmea fericirii.

”Cu multă rugăciune și credință am rămas însărcinată cu Carla și a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu am pierdut două sarcini, am zis că nu mai spun, până nu-i mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural și doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că nu, dacă Dumnezeu mi-a dat copilul, eu pot să îl nasc natural.

Și am născut, la 33 de ani și am alăptat un an de zile exclusiv. Soțul îmi aducea copilul la muncă la alăptat. ”, a povestit Mirela Vaida.

Vezi și Cum se simte Mirela Vaida la 40 de ani: „Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta…”

Citește și:

Nicole Kidman și Keith Urban aniversează 16 ani de căsnicie! Imagini nemaivăzute și spectaculoase de la nuntă!

Cât de schimbat e fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache! Familia s-a distrat la o nuntă cu vedete, unde Stela Enache și Fuego au încins ringul