O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu o piatră în Mirela Vaida, strigând: „Dă-mi banii!”.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi și spune că nu o cunoaşte pe femeie. La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Mirela Vaida a implinit 39 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„ Am primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou. „Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios.

În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces direct.