Ajunsă la Piatra Neamț, vedeta a ținut să recreeze o fotografie veche de 36 de ani. În instantaneul alb-negru apar ea și mama ei, pe treptele teatrului din oraș. Amândouă, Mirela doar o copilă în acea vreme, sunt îmbrăcate după moda și posibilitățile timpului, iar instantaneul este foarte aproape de inima cântăreței și omului de televiziune.

Trecând prin oraș, Mirela Vaida s-a fotografiat în același loc cu doi dintre copiii ei, Carla, Vladimir, mezinul Tudor dormind în landou în acele momente.

„Piatra Neamţ, oraşul în care am crescut până la 7 ani! Am regăsit acelaşi oraş de munte, cochet şi plin de farmec! Prima poză şi a doua sunt făcute în acelaşi loc, pe scările Teatrului! În prima poză sunt eu şi copiii mei (cel mai mic dormea în landou), azi, 13 iulie 2019. În a doua sunt eu şi mama, în noiembrie 1983. Între cele două sunt 36 de ani!! ?? ..şi o infinitate de amintiri!! ?? Când a trecut atâta vreme??”, a scris ea pe Instagram.

Vedeta încearcă să le creeze copiilor ei amintiri pe care să le prețuiască peste ani. Așa că împreună au dus caprele la păscut, au adunat flori de câmp și au adunat fânul sau s-au plimbat cu căruța. Cei mici s-au bucurat nespus de așa o vacanță, tot mai rară în România acestor vremuri.

Vezi și Mirela Vaida, poze pe căpița de fân. Și-a pus copiii să ducă caprele la păscut!

Citește și: