Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a aniversat ziua de naștere cu toată familia, cu baloane, tort și copiii îmbrăcați adorabil.

”Buna dimineata! Multumesc din toata inima pentru urari si pentru gandurile bune‼️ Mi-ati facut ziua cu adevarat speciala! 🎂💐 Gata! Ma indrept spre 40!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie împreună cu copiii ei și torturile aniversare.

”Vă mulțumesc că mă suportați în fiecare zi. Am 39 de ani, mult nu o mai duc, anul viitor se schimbă prefixul, iar acesta este un prag psihologic pentru femei, îl simt și eu încă de anul acesta, de ce să vă mint”, a spus Mirela Vaida la emisiunea pe care o prezintă.

”Durerea mea este că am copii foarte mici, încă nu am copii de școală. Mama mea, când avea vârsta asta, mă avea pe mine de 19 ani, iar eu abia am copilul cel mai mare de 6 ani.

Dumnezeu mi-a dat târziu, dar mă bucur că mi i-a dat și îmi doresc să fim sănătoși cu toții”, a mai declarat prezentatoarea de televiziune.

”Vă mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le petrecem împreună. Am primit foarte multe flori și urări de la colegii noștri și în online, sunt compleșită și emoționată. Știu că am foarte multe ieșiri în decor, am momemte când mă ambalez, îmi cer scuze pentru aceste lucruri, dar vrea să nu uitați că sunt un om cu defecte, cu trăiri, dar sunt un om sincer”, a mai spus Mirela Vaida.

Vezi și Mirela Vaida, dezvăluiri despre mariaj: ”Dacă va face, n-o să îi iert!” Își mai fac declarații de dragoste?

Citește și:

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit doi ani

După cancer, Gabi Luncă trece din nou printr-o cumpănă: E la ATI, infectată cu coronavirus