Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasa “umanistă” pentru ca eram talentată la limba și literatura romană. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică!

Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru ca, apoi, să dau admitere la Drept!”, a scris omul de televiziune pe Instagram, unde a postat și o poză cu diploma, din care se vede că media finală a fost 9,62.

 

View this post on Instagram

 

Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram talentata la limba si literatura romana. Am ales imposibilul: Liceul de Informatica! Cu care m-am luptat din greu in primii doi ani, pierduta printre matematicieni si olimpici internationali la informatica! Pentru ca, apoi, sa dau admitere la Drept! Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! 💖🤗🙏 Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! 😊 Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

Prin urmare, vedeta nu a obținut nicio notă sub 9, o performanță frumoasă, mai ales pentru acele timpuri. ”Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte!

Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au năpădit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida.

Vezi și Bianca Drăguşanu a arătat diploma de BAC! Cu ce notă a luat diva examenul

Citește și: