Este vorba despre Cosmina Adam. Tânăra, care își vede visul cu ochii, a scris, imediat după anunț, pe rețelele de socializare. “Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.

Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții!?”, a scris Cosmina Adam atât pe contul ei de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

 

View this post on Instagram

 

Dragii mei,începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat,cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.Nu va puteți închipui cat de fericitaaaaa sunt și ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! 😉

A post shared by Cosmina Adam 💫 (@cosmina_adam) on

În tot acest timp, Emily Burghelea este mulțumită cu alegerea făcută. Nu regretă niciun moment că a plecat din emisiunea Mirelei Vaida, despre care crede că mușamalizează abuzurile pe care le trăiește controversatul personaj Vulpița.

„De cand mi-am dat demisia am inceput sa traiesc in alt mod. Am fost dezorientata la inceput, agasata si speriata, insa acum ma simt mai in forma ca niciodata. Sunt odihnita, increzatoare si linistita.

Stiu ca am facut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma. Mi-am facut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevarul adevarat este la mine. Am toate dovezile care demonstreaza asta insa nu vreau sa demonstrez nimic nimanui. Cine a avut ochi sa vada, a vazut! Cine nu, este o victima a manipularii, din pacate. Not my business”, a spus fosta asistentă TV de la „Acces Direct”.

Vezi și Surpriză! Mirela Vaida a arătat diploma de BAC! ”Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly!”

Citește și: