Înainte de marea reîntâlnire cu telespectatorii, Mirela Boureanu Vaida a fost plecată împreună cu fetița și cu soțul ei, într-o scurtă vacanță, în Bulgaria, iar de azi revine pe platourile de filmare, în calitate de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu.

Am trăit și trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Se împlinesc două luni de fericire, alături de fetița mea, Carla Maria. E un sentiment de plin interior și parcă nu mă mai satur de ea! Mi se face dor s-o țin în brațe chiar și când doarme”, povestește Mirela. Perioada pe care a trăit-o de la nașterea fetiței și până acum m-a ajutat să mă cunosc sau să mă redescopar pe mine însămi”, spune Mirela. „Nu știam că pot fi atașată atât de mult de ceva ce simt că e al meu și e o parte din mine. Mă încearcă sentimente contradictorii: de la panică, la liniște profundă, de la posesivitate, la iubire totală și încredere în mine. Aveam nevoie de regăsirea aceasta a sinelui și de întelegerea faptului că, în viață, oricât de mult ai avea, nu ai nimic până nu vine copilul. Acum am totul.”, spune fericită frumoasa actriță și interpretă.

Totuși, nu ascunde faptul că-i lipsește mult și partea profesională: „Recunosc că-mi lipsește adrenalina emisiunii și a directului. Mi-e dor și de concurenți, de poveștile lor, mi-e dor de colegii mei și de telespectatori. Mi-e dor să mă enervez și să mă bucur alături de ei! Nu va fi ușor să mă împart între cele două „meserii”, de mamă și moderator, mai ales că voi fi în direct șase zile din șapte. Dar sunt un om activ și dornic de actiune, așa că sunt convinsă că mă voi descurca și cu nopțile nedormite și cu zilele încărcate de evenimente, din casa emisiunii. Așadar, din 4 mai începe adevărata provocare pentru mine!”, explică vedeta tv.

Cel care o va ajuta să se împartă cu succes între serviciu și acasă unde o așteaptă micuța Carla este soțul ei. Au decis împreună ca cel puțin până la vârsta de 6 luni a Carlei Maria să se ocupe doar ei de micuță.

Odată cu revenirea Mirelei Boureanu Vaida, Andreea Mantea se pregătește de momentul nașterii. „Vreau să-i mulțumesc mult Andreei pentru ajutor! Nu e deloc ușor să duci, în paralel, și sarcina și emisiunea. Ea s-a descurcat minunat, iar acum se va pregăti pentru cea mai mare realizare a vieții”, adaugă Mirela.

10407767_1585077241740029_5190905461098188973_n

Mirela, în recenta vacanță

 

Credit foto: Antena 1 (Mihai Stetcu), arhiva personală.