Emisiunea Super Bingo Metropolis va începe la ora 16.00, iar de la ora 17.30 și până la ora 19.00, începe difuzarea celui mai longeviv reality show din România, Mireasă pentru fiul meu.

Pe principiul „nici o zi fără Mireasă”, a șaptea ediție a săptămânii le va întrece pe toate: astfel, fanii emisiunii vor avea parte de o zi magnifică, alături de Mirela Boureanu Vaida și concurenții preferați. Dacă de luni până sâmbătă subiectele din competiție țin publicul cu sufletul la gură, duminică, însă, divertismentul, provocările, ipostazele inedite, invitatii celebri, surprizele de proporții și premiile spectaculoase pun stăpânire pe Casa „Mireasă pentru fiul meu”. La emisiunea de duminică, 15 noiembrie, vor participa si Daniela Crudu împreuna cu Cezar Oautu. Cei doi vor fi capitanii echipelor formate din concurenți.

După toate tensiunile din timpul săptămânii, duminica ne vom relaxa! Oricum, sunt extrem de fericită să mă întâlnesc cu telespectatorii și duminica. Le pregătim surprize frumoase, invitați celebri, concursuri și premii, spectacol, concurenți în formă maximă și multe alte surprize pe care abia aștept să le descoperiți alături de noi, de la ora 17.30, la Antena 1!”, declară Mirela Boureanu Vaida.

Credit foto: Antena 1