Mircea Solcanu este stabilit în orașul natal, Constanța, și nu duce dorul televiziunii, la care a renunțat în urmă cu mai bine de 10 ani. Tot în 2012 a trecut prin cumpăna vieții lui, după ce i s-a descoperit o tumoră pe creier. Operația de la Viena, care a durat 9 ore, i-a salvat viața, dar fostul prezentator TV s-a așteptat la o recidivă care, iată, s-a întâmplat. Fostul coleg al lui Cabral, de la emisiunea „Poveștiri adevărate” (Acasă TV) a intrat în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV, și a povestit drama prin care trece acum.

Citește și: Ce pensie are Mircea Solcanu, rămas aproape surd după operația pe creier: „E un șoc pentru oricine!”

Citește și: Mircea Solcanu a rămas cu sechele grave după operația pe creier. Prin ce dramă trece, de fapt, fostul prezentator TV?

Mircea Solcanu, șir de drame: „Tumora s-a refăcut”

„În afară de studiile mele la Facultatea de Teatru a Universității Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales și nu știu dacă e vorba de însingurare, pentru că nu mă simt singur, ca să spun așa. Acum am trecut și printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea. Și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență. Încă nu s-a fixat data, dar probabil la începutul lui iunie va fi spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

mircea-solcanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mircea a venit și cu încă o știre tristă din viața lui. „Problemele de sănătate au reapărut. Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap, uneori, și cu toate astea mă descurc în continuare. Pe 22 februarie anul curent mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, asta pe lângă toate problemele care sunt cu mama. De ce mi se întâmplă asta? Consider că toate astea sunt niște binecuvântări, viața fără suferință e degeaba”, a declarat Mircea Solcanu, în emisiunea „Xclusiv VIP”, de la Prima TV.

Intervenția lui Mircea Solcanu poate fi urmărită de la minutul 01.41.00