Au trecut 7 ani de când Mircea Solcanu de când a renunțat definitiv la televiziune și s-a întors la Constanța. Astăzi, fostul prezentator în vârstă de 44 de ani este de nerecunoscut.

Mircea Solcanu a provocat un scandal imens în 2014 după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj foarte dur, în care îi acuza pe părinţii lui Ionuț, copilul ucis în septembrie 2013 de câinii fără stăpân, că se folosesc de moartea acestuia pentru a face rost de bani. Solcanu și-a exprimat revolta după ce tatăl lui Ionuț declarase că a fost atacat recent de maidanezi când a mers la mormântul micuțului. Reacția lui l-a costat scump, iar postul Acasă TV, unde acesta prezenta „Poveștiri de noapte”, l-a concediat.

A urmat o scurtă perioadă la Kanal D, acolo unde a realizat matinalul și emisiunea ”Draga mea prietenă” împreună cu Cristina Șișcanu. Însă de la sfârșitul anului 2014, Mircea Solcanu a dispărut pur și simplu din prim-plan. Prezentatorul TV a decis atunci să renunțe la cariera în televiziune și a plecat la Constanța, orașul lui natal.

Mircea Solcanu a renunțat și la celebritate și s-a retras de tot din atenția publicului. Și-a pus toate profilurile de pe conturile de socializare pe privat și nu mai ține legătura decât cu prietenii apropiați. Solcanu pare să-și dorească cu tot dinadinsul să fie uitat ca vedetă de televiziune.

Mai mult, Mircea a suferit și o schimbare totală în ceea ce privește aspectul fizic. El și-a lăsat părul să crească lung și a slăbit destul de mult față de perioada când apărea la televizor.

În prezent, Mircea Solcanu deține o mică afacere în Constanța. În urmă cu câțiva ani, el a avut chiar și o plajă în administrare, însă acum mai are doar un mic spațiu comercial, la parterul unui bloc.

mircea-solcanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, el este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța (la secția ”artele spectacolului- actorie”) iar în timpul liber face activități de voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor. Nu este exclus ca începând de anul viitor să-l vedem pe Mircea pe scena de teatru.

Fostul prezentator TV a trecut prin multe clipe grele. Cel mai greu moment a fost însă, operația pe creier pe care Mircea Solcanu a suportat-o în anul 2012. Fostului prezentator i s-a descoperit o tumoră la cap și a fost operat de urgență la Viena. Intervenția a reușit, însă l-a lăsat cu traume pe Solcanu, care și-a dat seama că trebuie să-și reevalueze prioritățile în viață.

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea”, a declarat Mircea Solcanu, imediat după operaţia suferită.

Citește și:

Leonard Miron, în serviciul Reginei Angliei! A pus mâna pe un job în slujba guvernului britanic!

Archie a împlinit doi ani. Mesajul emoționant al reginei