Emisiunea se vrea o aventură rurală cu vedete. Acestea se vor întrece pentru a descoperi talente, dar și fete frumoase. În cadrul ei, vor fi explorate și cele mai frumoase zone din România, din toate regiunile istorice.

Emisiunea va avea două ediții pe săptămână și doi invitați speciali, vedete care vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați.

După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului.

Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului ,”Ie, Românie”, Capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante în regiunile istorice ale României.

Marele premiu e de 20.000 de euro

În ceea ce privește premiile puse la bătaie, acestea vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale țării, unde se va întâlni cu juriul și cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor. Drumul său alături de caravană amintește de altă emisiune de succes, ”Din dragoste”, al cărui protagonist era.

,,Cum aș putea să uit (și mă bucur că nimeni n-o face) că aici, în Antena 1, am prezentat acea emisiune-fenomen, încă neegalată – vorbesc desigur de Din Dragoste?… Apoi, în lumea asta media, în care lucrurile și prieteniile mari țin o zi, e grozav și reconfortant să mă întâlnesc cu foști colegi, oameni cu care am lucrat acum 10-15 ani, cu care să râd la fel… Revenirea în Antena 1 înseamnă pentru mine mai mult decât certitudinea unui viitor succes, e emoție”, a mărturisit Mircea Radu.

Vezi și După ce a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea a primit o veste bună. Ce emisiune va prezenta vedeta

Citește și: