Au trecut două săptămâni de când George Buhnici și-a prezentat scuzele și și-a pus cenușă în cap, într-un videoclip publicat pe Youtube, însă scandalul creat are încă ecouri. Mai mult, după filmulețul cu „celulită și vergeturi la plajă” a apărut un altul, mai vechi, în care cuplul Buhnici o dă iar în bară.

Într-un filmuleț urcat pe YouTube, Lorena Buhnici îi spune lui George Buhnici că nu-i plac bamele și prazul și le cataloghează drept „mâncare de săraci”. Dialogul are loc în mașină. Întrebată de George Buhnici care este mâncarea din România care nu îi place deloc, soția lui răspunde: „Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”. George Buhnici dă din cap, afirmativ, și răspunde și el: „Da!”.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Mircea Radu, ironii la adresa lui George Buhnici, cu bame și praz

Ei bine, Mircea Radu la acest derapaj se referă în mesajul său, transmis din Grecia, acolo unde mai mult ca sigur se află cu soția sa, care se reface după accidentul de acum două săptămâni.

„Rethymno, Creta. Plaje întinse, (Episkopi, Georgioupoli), nisip fin, apa mării caldă. Briză mai puternică în S-V, în Plakias. Șezlongurile si umbrela sunt gratuite dacă faci consumație la bar – doua cafele si două freshuri cam 10-12 euro. Mâncarea e gustoasă oriunde. Am fost in munți, la Anogia la o cârciumioară de familie, am căutat praz si mancare de bame si am sfârșit gustând cel mai bun miel la grătar din insulă. Concluzia e că am fost în multe locuri în lumea asta dar niciun popor nu mi s-a părut atât de relaxat și de tradiționalist. Bravo lor!”, a scris Mircea Radu. Dani Oțil și Mircea Badea au făcut și ei mișto de George Buhnici, în scandalul care a scandalizat România.

mircea-radu-creta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și Oana Roman a pus-o la punct pe Lorena Buhnici

Oana Roman i-a bătut obrazul soției lui George Buhnici. Ea a avut reacție și în scandalul cu „celulita ;i vergeturile”, dar și legat de afirmațiile cu bamele, mâncarea săracilor. „Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme serioase de comunicare personală. De exemplu, disprețuiește săracii. Și spune: Nu-mi plac bamele și prazul, e mâncare de „săraci”. Și o spune senin! Iar soțul râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii e că sărăcia constă în altceva și dacă ai un minim de bun simț nu disprețuiești „săracii” și nici o altă categorie de oameni”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: 5 indicii că George Buhnici a gândit ca la manual spovedania filmată. De ce s-a îmbrăcat în negru, de ce a ales să se filmeze

Citește și: Dani Oțil, ironii în „scandalul Buhnici”. Ce a putut să-i spună soției sale, Gabriela, când a văzut-o în costum de baie

Citește și: VIDEO Spovedania lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte în cap”

Citește și: Incredibil, cum a reacționat Lorena Buhnici, după derapajul soțului. George Buhnici a trimis femeile la sală și a spus că „nevasta lui arată ca o minoră”