Mircea Diaconu a dezvăluit pentru Antena Stars că momentul întâlnirii cu cea care urma să îi devină soție a avut loc în Costinești, după ce a prezentat un film în cadrul singurului festival de film care exista în anii ’80.

„Mă întâlnisem cu ea vara, când era singurul festival de film, în anii 80. În Costinești. Am avut de prezentat un film. Am stat de seara până dimineața. Am stat să mănânc ceva. Au fost mai mulți, inclusiv ea. Am rămas amândoi. Am pălăvrăgit de viață, cum vorbesc doi oameni. Atât. Dimineața la 3 am plecat.”, a spus Mircea Diaconu.

Cu amintirea discuției pe plajă încă vie, Mircea Diaconu a făcut rost de numărul de telefon al Dianei Lupescu, în casa căreia s-a autoinvitat, din dorința de a o revedea.

„A venit toamna și mă întâlnes cu cu o critică de film și am întrebat-o ce număr de telefon avea Diana Lupescu. M-am dus acasă și l-am ținut minte dintr-o singură spunere.

Stăteam acasă, casa mea, pe care o am și astăzi. Și am dat telefon seara, nu vorbisem de vara trecută.

I-am spus că s-ar putea să trec prin Bacău și am întrebat-o dacă îmi dă și mie o cafea. Ea mi-a zis da și am sunat la gară, dar ceva mă împingea. Nu aveam niciun plan și am aflat că la 6 pleca trenul. La 9 am ajuns la Bacău. Am dat telefon și i-am zis că am ajuns. Mi-a spus cum să urc la apartamentul ei.”, a mai povestit actorul.

S-au reîntâlnit pentru a doua oară la o cafea în apartamentul ei și, pe nepusă masă, Mircea Diaconu a întrebat-o dacă nu vrea să îi devină soție. Chiar dacă era pentru a doua oară când se vedeau vreodată, Diana lupescu a acceptat, iar cea de-a treia întâlnire a fost și cea în care i-a devenit soție.

„Era singură acasă, mama era la serviciu. Mi-a făcut cafeaua în bucătărie, am mers într-o mică sufragerie. Fără să am un plan, din nou, am întrebat-o dacă aș cere-o în casătorie ce mi-ar zice. După 2, 3 secunde mi-a spus că ar fi de acord. Seara am plecat cu avionul, am băut cafeaua, iar… de atunci încoace, bem mereu cafeaua împreună.

Și am mai întrebat-o o dată și am stabilit că peste o lună ne căsătorim.

Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit!”, a mai spus Mircea Diaconu.

Vezi și Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „A avut replica potrivită la momentul potrivit”

Citește și:

O recunoști? E una dintre cele mai mari actrițe ale lumii și și-a păstrat frumusețea și la 53 de ani!

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația lui cu Meghan Markle