Mircea Badea este, fără îndoială, o fire extrem de creativă. Acesta a pus la punct o metodă prin care se asigură că musafirii nepoftiți nu intră în casă în lipsa sa.

Concret, are propria metodă de a se asigura că nu-l calcă hoții și recent le-a spus și fanilor ce au de făcut dacă se tem de astfel de situații.

Mircea Badea a povestit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că pune coji de ouă sub preșul de la ușă. Atunci când vede că respectivele coji au fost strivite, este clar că un hoț a vrut să-l calce.

Prezentatorul TV este convins că acest truc dă roade, motiv pentru care a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi.

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare – sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi uș, să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș, cu mare grijă, când pleci de acasă, pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă.

Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing (Îți explodează mintea)”, a spus Mircea Badea în emisiune.

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani

Mircea Badea e prin definiție un excentric. Recent, acesta a dezvăluit motivul pentru care nu bea apă de mai bine de 30 de ani.

„Nu am băut apă de 30 de ani. Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește!

Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… (…) uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.

Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă! Nu trebuie să faceți ca mine! Nu fac o pledoarie pentru energizante.

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă!’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’.

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi.

Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele, că poate le dau aparatele peste cap.”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Vezi și Carmen Brumă, adevărul nespus despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine e și care sunt riscurile”

Citește și:

EXCLUSIV Cosmin Seleși: “Eu și soția mea nu avem secrete”. Cum arată și cu ce se ocupă doamna Seleși

Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!