Acesta a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii pe care o moderează, mai multe amănunte picante despre relația cu mama băiatului său, Carmen Brumă, în contextul unor discuții mai generale despre iubire și gelozie.

Vedeta TV și Carmen Brumă au o relație care rezistă de peste două decenii. Moderatorul de la Antena 3 susține că există un lucru important pe care nu l-a făcut niciodată în raport cu partenera sa și viceversa. Între ei nu e loc de așa ceva.

Concret, Mircea Badea susține că nu a fost niciodată gelos. Nici partenera sa nu a fost încercată în tot acest timp de astfel de sentimente. Din punctul lui de vedere, gelozia nu are nimic în comun cu dragostea.

Mircea Badea și Carmen BrumăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mircea Badea spune că gelozia este o boală psihică

Moderatorul a spus la TV că în cei 23 de ani de când este într-o relație cu iubita lui, Carmen Brumă, nu și-au verificat vreodată telefoanele mobile. Consideră că gelozia este o boală psihică care nu are legătură cu iubirea, prin urmare nu dă curs unui astfel de sentiment.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?».

Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3 CNN, conform Click!.

Arma secretă a lui Carmen Brumă

La începutul lunii mai, Carmen Brumă dezvăluia pentru aceeași sursă care este ritualul ei zilnic de frumusețe. Vedeta are o armă secretă, căreia nimeni nu-i rezistă, cu atât mai puțin partenerul ei.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu încă din anul 1999. Nu au ajuns nici până acum la altar și nici nu intenționează, dar relația lor este una cât se poate de sudată. Practic, sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului de când pe lume a venit și fiul lor, Vlăduț.

Mircea Badea, declarații rare despre fiul său: „Măi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?” Ce a răspuns Vlăduț

Carmen și Mircea au în comun, printre altele, pasiunea pentru sport, dar și ambiția de a arăta bine. Vedeta a dezvăluit care sunt trucurile ei în materie de frumusețe și feminitate, care dau gata, garantat, orice bărbat. Iar dovada e Mircea Badea, mare iubitor de frumos, care e clar că nu a putut să-i reziste!

„Mie îmi plac foarte mult rujurile roșii, intense. Mi se pare că rujul roșu i se potrivește oricui. Există o nuanță de roșu potrivită pentru oricare femeie.

Rujul roșu e precum little black dress, trebuie să-l ai neapărat în garderobă, în trusa ta de machiaj.

Doamnelor, vă dau un pont ca să puteți să cuceriți mai ușor! Rujul roșu, îl am mereu în geantă. Mie, una, nu-mi lipsește. Nu ies din casa fără ruj roșu. Nu vă feriți de el, că nu vă face vulgare!”, dezvăluia atunci Carmen Brumă.

Vezi și Mircea Badea, trucul bizar cu care ține hoții la distanță. Ce face prezentatorul TV cu cojile de ouă: „Îți explodează mintea!”

Citește și:

Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cât a costat rochia extravagantă, cu trandafiri, dar și cea roșie, de la petrecere