„Cât de mult crezi că te-a schimbat copilul tău?”, a fost întrebarea moderatorului Iusti Fudulu, pentru Mircea Badea. Contrar așteptărilor, Mircea nu s-a eschivat, ba chiar a fost darnic cu detaliile despre unicul său fiu, Vlad, care luna viitoare va împlini 9 ani.

„Mult. Mult, în sensul în care pot spune că și învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nici o moleculă de răutate. Este bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi (râde).

Mircea Badea, declarații rare despre fiul său și al lui Carmen Brumă

„Păi și asta nu spune, de fapt, ceva despre tine? Că nu copiază bunătatea dacă nu o vede undeva”, intervine moderatorul. „Să știi că eu nu cred asta. Adică, sigur, contează și cum sunt părinții, contează educația, contează ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel, iar acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de cum sunt ei și de eventuala educație și formare. Eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Sunt, în profunzimea lor, cum s-au născut.

Mircea Badea și fiul lui au o relație specialăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Te-a responsabilizat?”. „Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor.

Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, «băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: «da, cam prea mult». Am fost non stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează.

Evaluez acum orice, în primul rând prin prisma lui. Pe persoană strict fizică eu mi-am încheiat socotelile. Adică sunt… mi-a ajuns, orice mi-a ajuns. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ în orice fel de situație. Orice ar fi. Dar orice deznodământ nu cred că e în regulă pentru el. Dar asta e vina mea. El e perfect, e absolut minunat. Eu sunt un moș nebun”, a mai declarat Mircea Badea în emisiunea iThink, difuzată duminică seara, la Antena 3.

Mircea Badea și Carmen Brumă au decis și ei, ca multe alte cupluri celebre, să nu își mai expună copilul în public sau pe rețelele sociale, chiar dacă au făcut asta, în trecut. Atunci când publică imagini din vacanțe, Vlăduț este prezentat cu spatele, pentru a fi protejat. Băiețelul va împlini 9 ani luna viitoare.

Citește și: Noi imagini din locuința lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Din livingul superb ieși direct pe terasa imensă

Citește și: Cum l-a pozat Carmen Brumă pe fiul ei, în sufragerie. Pe Mircea Badea cu siguranță l-a impresionat această imagine

Citește și: Carmen Brumă, adevărul nespus despre relația cu Mircea Badea: „Știam cine e și care sunt riscurile”

Citește și: VIDEO Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță. Ce l-a învățat pe Vlăduț. Carmen Brumă a filmat totul