Cei doi au confirmat știrea pentru The Daily Telegraph în weekend, precizând că sunt nerăbdători pentur venirea celui mic. „Miranda, Evan, Flynn și Hart sunt nerebdători să -l cunoască pe noul membru al familiei lor”, a dezvăluit purtătorul de cuvânt al fotomodelului.

Acesta va fi cel de-al doilea copil al cuplului și cel de-al treilea al lui Mirandei. Ea mai are un băiat, Flynn, cu primul ei soț, Orlando Bloom.

Kerr și Spiegel, fondatorul și CEO rețelei de socializare  Snapchat, formează un cuplu din 2015, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2017, în casa lor din Los Angeles, SUA.

Miranda Kerr, în cârstă de 35 de ani,  a devenit mamă pentru a doua oară, pe 7 mai anul trecut.  Celebrul fotomodel a devenit mama unui băiețel pe data de 7 mai, pe nume Hart.

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au căsătorit anul trecut, în luna mai

Miranda s-a căsătorit  în mai 2017 cu miliardarul Evan Spiegel, fondatorul rețelei Snapchat, după doi ani de relație. Fotomodelul și Evan  s-au afișat prima oară împreună  în 2015. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, în fața a doar 45 de invitați, în grădina casei miliardarului din Los Angeles.

Evan Spiegel, care are numai 28 de ani, fiind cu 7 ani mai tânăr decât soția sa, a fost numit, în 2015, cel mai tânăr miliardar.  Fotomodelul mai are un băiat în vârstă de 8 ani, Flynn Christopher Bloom, cu fostul soț, actorul Orlando Bloom. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, din 2010 până în 2013.

Citește și: