Anunțul a fost făcut marți de reprezentantul vedetei, care a confirmat că Miranda a adus pe lume tot un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al fotomodelului cu Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, care este mai tânăr cu 7 ani decât soția sa.

 

Miranda Kerr le da copiilor suc de telinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ei mai au împreună tot un băiețel, Hart, în vârstă de un an. De asemenea, frumoasa șatenă mai are un băiețel, în vârstă de 8 ani, Flynn, cu primul ei soț, actorul Oralndo Bloom.
Kerr și Spiegel au ales ca numele pentru celui de-al doilea copil al lor să fie Myles.

 

View this post on Instagram

 

✨ We are overjoyed at the arrival of Myles and so appreciate everyone’s kind words and wishes during this special time. We couldn’t be more excited to welcome our beautiful son into our family. ✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

„Ne bucurăm nespus pentru venirea pe lume a lui Myles și apreciem fiecare cuvânt bun și urare pe care am primit-o. Nu am putea fi mai fericiți să-l primim în familia noastră pe frumosul nostru fiu”, a declarat Miranda, într-o postare de Instagram, unde a dezvăluit și numele micuțului.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret a anunțat că este însărcinată în luna martie. De atunci, Miranda și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii pe contul ei de INstagram, unde a postat periodic imagini cu burtica de gravidă.

Evan Spiegel, de 29 de ani, are o avere de 4,1 miliarde de dolari, după ce a creat, împreună cu un fost coleg de facultate (Stanford), aplicația Snapchat, pentru telefonul mobil, în 2011. Circa 170 de milioane de oameni folosesc Snapchat în fiecare zi.

Citește și: