Miranda a dezvăluit și numele micuțului. Potrivit TMZ, acesta se va numi Hart, ca bunicul lui Evan, însă acesta va purta și numele mamei. Kerr. Fostul îngeraș Victoria Secret a reușit să surprindă pe toată lumea cu vestea că are tot un băiețel, după ce toți credeau că va naște o fetiță.

Miranda Kerr este însărcinată pentru a treia oarăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Miranda a dezvăluit și numele micuțului. Potrivit TMZ, acesta se va numi Hart, ca bunicul lui Evan, însă acesta s-a asigurat că cel de-al doilea copil va purta și numele ei, Kerr.

Potrivit revistei „Life & Style”, Miranda a cheltuit deja 250.000 de dolari pentru venirea pe lume a micuțului. Ea i-a cumpărat pătuț personalizat și un dulap plin de haine semnate de designeri celebri, precum Dior, Stella McCartney și  Ralph Lauren.

Citește și:  La un an după ce a pozat complet cheală, Edith González face un anunț neașteptat. Fanii actriței sunt extrem de îngrijorați

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au căsătorit anul trecut, în luna mai

Miranda, căsătorită în mai 2017 cu miliardarul Evan Spiegel, fondator al Snapchat, a anunțat în noiembrie că e însărcinată cu primul copil al cuplului. Nu a menționat însă în ce lună este. Fotomodelul și Evan  s-au afișat prima oară împreună  în 2015. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, în fața a doar 45 de invitați, în grădina casei miliardarului din Los Angeles.

 Evan Spiegel, care are numai 27 de ani, fiind cu 7 ani mai tânăr decât soția sa, a fost numit, în 2015, cel mai tânăr miliardar.  Vedeta mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn Christopher Bloom, cu fostul soț, actorul Orlando Bloom. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, din 2010 până în 2013.

Citește și: