„Ridic ochii spre cer și refuz să cred că este adevărat. Cel mai bun și mai frumos OM pe care l-am cunoscut și pe care Dumnezeu mi l-a hărăzit drept prieten a plecat fără să ne spună nimic.
Stela a fost cel mai bun prieten pe care și l-ar putea dori cineva… ar fi trebuit să fie nemuritore. Stela îți umplea sufletul cu bunătatea și dragostea ei de viață. De la Stela am învățat că dacă ai sufletul frumos ai și chipul frumos și imaginați-vă la cât de frumoasă era ea cam cum îi era sufletul. Stela m-a învățat să râd și tot ea m-a învățat să fiu puternică. De la Steluță mea mai aveam atâtea de învățat. Mi-aș dori să deschid ochii și să mă scutur de acest coșmar dar… nu pot decât să-mi ridic ochii spre cer și să trimit toată dragostea mea acolo sus la STELUȚA MEA dragă și frumoasă. Să ai grijă de noi, OM frumos de acolo de unde ai plecat”, a scris Mirabela.

Însă artista nu s-a oprit aici și a revenit cu o nouă postare, cu o poezie de Adio scrisă pentru Stela Popescu, care s-a viralizat pe internet. „Cel mai greu într-o poveste/E finalul, bată-l vina/A venit fără de veste/Clipa când s-a tras cortina./Am sperat să fiți perenă, /Dar viața a vrut altfel,/Nu mai e nimeni pe scenă/Cu maestrul Arșinel./Ne-ați lăsat în suflet goluri/După ce în comedie/Ne-ați zâmbit din zeci de roluri/Și din geam, din farmacie./De azi teatrul mai mult tace./A sunat și ceasu-acela./Odihniți-vă în pace,/Și rămas bun, doamna Stela”, sunt versurile poeziei.

Oana Pellea este și ea îndurerată de pierderea marii actrițe. Stela Popescu a trăit o viață pe scenă. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie văzuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s a imbracat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat o cu atentie…pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală. Ea a fost găsită fără semne vitale.

Citește și: Detalii șocante despre moartea Stelei Popescu. Ce a ucis-o pe marea actriță. Își va dormi somnul de vieți alături de iubirea vieții ei

Ultimele imagini cu Stela Popescu, surprinse miercuri la o gală

 

Stela Popescu a fost peezentă, miercuri, la Gala Femeilor de Succes 2017, unde a uimit publicul cu comportamentul ei. Actrița era supărată și incoerentă, și-a scăpat premiul din mână, iar când a coborât de pe scenă a spus că nu va mai veni. ”Nu mai vin la voi. Voi o să mă mai chemați, dar nu mai vin la voi”, a spus actrița, potrivit Antena Stars. Cu toate acestea, nimeni nu s-a gândit să cheme salvarea, deși starea ei nu era una tocmai bună.

Citește și: