Concret, artista în vârstă de 73 de ani a ținut dieta Dukan timp de șase luni. Pentru că nu se simțea deloc bine, prietenii au fost cei care au convins-o să renunțe.

„Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan.

N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine, multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne”, spunea artista pentru Wowbiz.

Ce pensie are Mirabela Dauer după 58 de ani de muncă

Mirabela Dauer are în spate 58 de ani de muncă! Însă artista nu se poate lăuda cu o pensie prea mare, căci nici măcar o mie de lei nu încasa lunar în urmă cu ceva timp. Mirabela Dauer avea o pensie de 760 de lei, așa cum declara în trecut, însă mărturisea la momentul respectiv că nu se plânge deloc.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

După ceva timp, Mirabelei Dauer i-a crescut pensia, ajungând la o sumă lunară de aproximativ 1300 de lei.

Vezi și Ce ”viciu” are Mirabela Dauer la bătrânețe: ”Nu-mi pasă!”

Citește și:

Flavia Mihășan a născut! Primele imagini cu ea și bebelușul

Dieta cu care a slăbit și se menține Fuego. A dat jos 15 kilograme!