Îndrăgita artistă face marea dezvăluire astăzi, de la 12:00, la „Star Chef” (Antena Stars): „Am un soț la Craiova. Are trei ani și trei luni. M-a cerut de soție, mi-a dat și inel, unul verde. Îl cheamă Sebi și e șmecher. Mi-a cerut mâna vara trecută, la mare, romantic și soacră-mea a fost de acord. Toată lumea e de acord”, a povestit amuzată Mirabela Dauer.

Mai în glumă, mai în serios, Mira a spus că încă nu s-a născut jumătatea ei, dar că se îndrăgostește tot timpul. Telespectatorii vor afla și cine i-a picat cu tronc ultima dată, apoi artista va povesti cum pasiunea pentru muzică era cât pe ce să o coste foarte scump, pentru că a fost la un pas să fie exmatriculată din liceu. Cântăreața și-a urmat mereu vocația, iar asta a însemnat chiar să le ascundă părinților ei că ține adevărate spectacole în restaurante. Lucrurile au rămas neștiute până când unul dintre spectatori a fost nimeni altul decât directorul liceului în care învăța.

La școală mi-au zis să vin cu tata. Au spus că mă exmatriculează, m-au întrebat ce caut eu, la 16 ani, să cânt prin cârciumi în afara Bucureștiului”, și-a amintit cu emoții invitata lui Nicolai Tand.

Credit foto: Antena Group