Cunoscuta și îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei: Mihai Petre, Răzvan și Dani în noul show „Bravo, România!”, care va fi difuzat la Antena 1.
Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul este născut artist: reprezentanți ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă și vor ieși, preț de câteva clipe, din rutina jobului zilnic pentru a străluci pe scenă, în momente de musical atent pregătite, totul pentru o cauză nobilă. Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe.

Pentru Mirabela Dauer proiectul „Bravo, România!” este o provocare: „E cel mai frumos proiect pe care l-am avut până acum. Iar după primele filmări sunt de-a dreptul cucerită. Îmi place tot ce se întâmplă, e adevărat, e românesc: m-a bucurat enorm să văd oameni care se ridică de la birou și vin pe scenă, vatmani, casieri sau vânzători. Vin pe scenă și se comportă ca niște artiști, totul pentru o cauză nobilă. Am văzut oameni care ar putea fi vecinii mei de la bloc, de exemplu, care au urcat pe scenă, au îmbrăcat costume frumoase și s-au integrat într-un număr artistic minunat. Îmi place foarte mult asta și nu neg că îmi doream să lucrez cu Mona Segall (n.r: producătoarea show-ului). Cât despre colegii mei de jurizare, ce să vă spun: ce bine e să mă cert cu ei”, glumește artista. „Ei trebuie să fie mai drăguți cu mine, pentru că sunt o doamnă, dar eu nu. Sunt foarte bucuroasă pentru că sunt niște copii talentați, sunt super profesioniști și de-a lungul acestei emisiuni ei vor învăța multe de la mine dacă vor dori, iar eu de la ei.”

Răzvan și Dani trec de partea cealaltă a pupitrului

Dacă până acum au fost prezentatori, producători sau concurenți, după ani de televiziune Răzvan și Dani se află pentru prima oară în postrura de jurați. „Ne-am întrebat cum e să fii jurat și în sfârșit anul acesta ni se răspunde la întrebare”, spune Dani Oțil. „Pe de o parte, e mai distractiv, pe de alta responsabilitatea față de concurenti e mult mai mare. Faptul că aceștia sunt oameni care nu au absolut nicio legătură cu scena – între ei ar putea fi o rudă de-a mea, un prieten sau un coleg de muncă – face ca totul să devină foarte interesant.”

La rândul lui, Răzvan Simion spune: „Am văzut mai multă poftă de cântat decât la mulți artiști, povești de Oscar și n-am crezut că oamenii cu funcții mari în companiile lor se pot simți atât de bine pe o scenă.”

Iar Mihai Petre, cel care exersează cu succes de ani buni postura de jurat, spune că „Bravo, România!” nu numai că l-a cucerit, dar l-a făcut să înțeleagă cât de speciali sunt oamenii care vin în show: „Veți vedea în emisiune oameni foarte cool și deschiși și avangardiști”, spune Mihai Petre încântat.

Credit foto: Antena 1

Răzvan și Dani, Mirabela Dauer, Mihai Petre

Cum se va desfășura „Bravo, România!”

În fiecare ediție a show-ului „Bravo, România!” trei echipe din diverse domenii vor concura fie pentru a ajuta un coleg, un prieten sau o persoana cu a cărei poveste se identifică. Fiecare echipă se va pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Apoi fiecare ediție va avea un număr câștigător și va intra în întrecerea din Marea Finală.

 

Credit foto: Antena 1