Se pare că starea de sănătate a artistei în vârstă de 70 de ani e bună, atât cât se poate în situația ei. ”Echipa mea de <<îngeri>>, cum le spun eu doctorilor din jurul meu, a avut și are mare grijă de mine si pe zi ce trece ma simt mai bine”, a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Iar cea mai bună dovadă a faptului că se simte mai bine e aceea că și-a reluat obiceiul de a posta pe Facebook, recunoaște chiar cântăreața.

”Am ales sa mă refac în liniște pentru că am multe de făcut și imi doresc ca revenirea mea să fie cât mai rapidă și apreciez că cei apropiați au înțeles lucrul ăsta și îmi respectă această dorință. Acum odihna și liniștea sunt extrem de importante”, a mai scris pe aceeași rețea socială Mirabela Dauer.

Artista a ținut să mulțumească fanilor pentru încurajările și cuvintele de bine primite din partea lor și să menționeze faptul că nu e singură, ”nici pomeneală”. ”Am mulți oameni în jurul meu… oameni care mi-au fost alături la propriu în această încercare grea, ce-i drept”, mai împărtășește ea fanilor.

”Sunt bine, atât cât se poate după o intervenție chirurgicală complicată”

”Vă repet, sunt bine, atât cât se poate după o intervenție chirurgicală complicată. (…) Nu sunt singură, nu sunt victimă, nu sunt subiect de telenovelă… Sunt doar în covalescență și vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune. Vă îmbrățișez cu drag!”, a conchis Mirabela Dauer.

Postarea sa, venită într-un moment în care mulți erau îngrijorați legat de starea sa de sănătate, a strâns peste 1.000 de aprecieri și foarte multe mesaje de încurajare.

Mirabela Dauer a fost operată la sfârșitul lunii ianuarie, după ce, la ultimile analize, i s-a găsit o tumoare la rinichi, prost poziționată, fiind necesară extirparea rinichiului. Informația a fost confirmată de impresara artistei și apoi chiar de Mirabela Dauer, pe Facebook.

Foto: Facebook

Citește și: