Cine n-o cunoaște pe Mirabela Dauer? Generații întregi au crescut cu melodiile ei, însă puțini sunt cei care-i cunosc viața, cu suișurile și coborâșurile sale. Cei mai mulți știu că a fost căsătorită de două ori, dar niciunul dintre cei doi foști soți nu a fost marea sa iubire. Un alt bărbat i-a câștigat inima pe de-a-ntregul, dar nu au ajuns să se căsătorească, iar acum artista a explicat și de ce. Nu mai e nimic de făcut, deși sentimentele sunt în continuare acolo, pentru că bărbatul a trecut în neființă.

Atunci a fost singura greșeală a vieții mele

Mirabela Dauer a trecut prin două divorțuri care au marcat-o. Cu toate astea, îndrăgita artistă regretă faptul că nu a mai dat o șansă iubirii și să se căsătorească pentru a treia oară. Vedeta recunoaște că îi pare rău că nu a format o familie cu bărbatul pe care l-a iubit necondiționat. Din nefericire, marea sa iubire s-a stins din viață, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru artistă.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă.

L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, ăși amintește artista.

”Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm.

Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.

mirabela-la-74-de-ani-fara-filtreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Drama neștiută a Mirabelei Dauer: „M-a lovit cu fierul de călcat și mi-a promis că mă omoară”

Mirabela Dauer are cu siguranță multe povești în spate. A fost căsătorită de două ori, dar niciunul dintre mariaje nu a rezistat. Mai cu seamă al doilea mariaj a făcut-o profund nefericită.

Acum ceva vreme, într-o emsiune la Pro TV, cântăreața a mărturisit că în căsătoria cu regizorul de televiziune Traian Popovici a suferit bătăi crunte. Ea a fost cea care a cerut divorțul, nemaiputând trăi așa. Din păcate, însă, fostul ei soț a câștigat custodia copilului lor, Alexandru.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”a povestit Mirabela Dauer.

De atunci, Mirabela Dauer nu a mai vrut să ajungă niciodată la altar. Mai mult, la un moment dat, în viața ei, a vrut să se călugărească. Nașul ei, preot, a fost cel care i-a deschis ochii, oprind-o să facă acest pas.

”Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer.

Vezi și Mirabela Dauer, mesaj dureros pentru fiul care a renegat-o: „Nu aș vrea să mă caute”

Citește și:

Fiica cea mică a lui Denis Ștefan a împlinit 2 ani! Fetița a strălucit în rochia mamei sale

Ilinca Vandici a spus cu subiect și predicat cum trebuie să fie noul bărbat din viața ei, după divorț ”Am pus pe listă!”. Mai ține legătura cu fostul soț?