Într-o emisiune la Antena Stars, cântăreața a povestit că, la un moment dat, în tinerețe, a vrut să renunțe la carieră, desi era în culmea succesului, și să îmbrace haina monahală.

Mai mult, chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână. O discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu, o astfel de alegere, și în cele din urmă a renunțat.

“Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta.

Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer.

„Eu, la origine, sunt evreică”

Nu multă lume știe că Mirabela Dauer are origini evreiești. În urmă cu mai bine de 25 de ani, artista a renunțat însă la religia ei și s-a botezat în religia ortodoxă.
„Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie.

Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el.

Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, povestea Mirabela Dauer în 2014.

Vezi și Mirabela Dauer, despre starea sa de sănătate, după ce i s-a extirpat un rinichi: ”Pe zi ce trece…”

Citește și: