Chiar dacă peste două luni împlinește 73 de ani, Mirabela Dauer debordează de energie și bună dispoziție. Și arată foarte bine nu doar pentru vârsta ei.

Într-o apariție recentă la TV, artista a dezvăluit că i-au lipsit foarte mult în această perioadă publicul, scena, emisiunile tv. A încercat să-și umple timpul făcându-și un cont de TIK TOK, unde a urcat tot felul de filmulețe amuzante, a muncit în grădină, ajutată de câteva prietene, și a reușit să aibă mai multă grija de ea.

Mai mult, dacă marea majoritate s-a îngrășat în izolare, nu e și cazul ei. Mirabela Dauer chiar a scăpat de 4 kilograme în acest timp.

„Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a spus ea în emisiunea ”La Măruță”.

Chiar dacă recunoaște că e o mare pofticioasă și a făcut o adevărată pasiune pentru mâncarea chinezească, vedeta are un truc care o ajută să-și țină greutatea sub control. Dimineața, pe stomacul gol, bea apă fiartă cu lămâie.

Acum trei ani, grație acestui truc, a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme. „Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere.

Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie”, declara Mirabela Dauer pentru ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Vezi și Diana Munteanu e obsedată de slăbit. A ajuns numai piele și os!

Citește și: