Informația a fost confirmată de impresara artistei, Roberta Dumitru. Aceasta a declarat, conform observator.tv: ”I s-a extirpat un rinichi pentru că formaţiunea crescută în interior era prost poziționată şi atunci medicii au luat această decizie radicală, ca măsură de siguranţă. Mira e bine, e puternică și curând va reveni în mare formă”.

Mesajul artistei, după operație

Marți dimineață, Mirabela Dauer a postat pe Facebook și un mesaj pentru fani: ”Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!
Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!…

Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt!
Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei. Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând… Vă îmbrățișez tare, tare… Mira”.

Raoul: ”A fost foarte curajoasă și a primit vestea matur”

Și colaboratorul său, Raoul, a povestit cum au stat lucrurile și ce urmează mai departe. Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei.

Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum.

Vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând” a declarat Raoul la Antena Stars.

Vezi și Mirabela Dauer a dezvăluit trucul cu care a slăbit 14 kilograme. Nu a ținut nicio dietă complicată, dar în fiecare dimineață…

Citește și: