Mira a decis că a venit momentul să spună public că este într-o relație, după ce tot ea a anunțat că s-a despărțit de Andrei Ivan, toborașul trupei cu care urcă pe scenă. Mira a publicat vineri, pe Instagram, câteva fotografii cu noul iubit, Levi Elekes, alături de un mesaj de dragoste.

mira-si-noul-iubit-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mira, primele poze cu noul iubit

„Am atâtea de spus și totodată nimic, fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de… Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect, fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a scris solista, fiind „bombardată cu mesaje de felicitare. Mira și Andrei Ivan, toboșarul ei, nu mai sunt împreună din toamna anului trecut și tot solista a dat vestea, atunci, pe rețelele sociale. Iată că până azi a decis să își țină ascunsă noua relație.

Citește și: Mario Fresh a apărut din nou de mână cu Mira. Gestul făcut de Alexia Eram

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Mira și Mario Fresh. Anunțul făcut de artistă

Cine este Levi Elekes, noul iubit al Mirei

Levi Elekes are 27 de ani este unul dintre primii vloggeri din România. Conduce o firmă care are activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, așa că nu prea apare în fața camerelor de luat vederi. A acceptat, totuși, să fie prezent în podcastul lui Cătălin Măruță, în iulie anul trecut. „Levi Elekeș a acumulat experiențe variate care îl fac să aibă o profunzime surprinzătoare vorbind despre multe subiecte. El a strâns în jurul său o comunitate numeroasă de oameni pe care îi inspiră cu viziunea sa despre viață: «Ne-am născut să trăim, nu să supraviețuim. Nu poți schimba lumea, dar te poți schimba tu și se vor schimba și cei din jurul tău!»”, este prezentarea pe care i-a făcut-o, atunci, Cătălin Măruță.