Din fericire, artista a fost pe fază și a luat măsuri imediat. Mai mult, a ținut să povestească toată pățania și să lanseze un avertisment pentru toată lumea.

Mira a trecut prin momente care i-au adus fiori pe șira spinării în weekend. Aflată pe terasă împreună cu iubitul ei, noaptea, aceasta a observat cum un bărbat a aruncat o floare în curtea ei. Un gest deloc nevinovat, așa cum poate am fi tentați să credem la prima vedere. În realitate, acesta verifica sistemul de alarmă în plină noapte, explică artista.

Artista a povestit fanilor că imediat își va monta sistem de pază, pentru a se feri de astfel de evenimente neplăcute. A avut mare noroc că a fost martoră la această încercare și că lucrurile nu au apucat să meargă mai departe, să se trezească cu casa golită.

mira-oe-terasa-casei-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Vă avertizez, hoților!”

Artista anunța în weekend că urmează să-și monteze, cu ajutorul unei firme specializate, mai multe sisteme de alarmă, prin care autoritățile să fie anunțate, în cazul unui pericol. Cel mai probabil, lucrurile deja au demarat în acest sens.

”Ieri cineva a vrut să verifice dacă am senzor de alarmă în curte și mi-a aruncat o floare în curte, în timp ce eu eram pe terasă cu Levi la ora 1:00 noaptea.

Deci vă avertizez, hoților, că de astăzi, nu de astăzi, de luni, că astăzi lucrează nimeni și mâine. Voi avea multe multe alarme, foarte multe, și mulți care să vină, să sun și să vină în secunda doi acolo și să vă jupoaie”, a spus Mira pe Story, vizibil enervată.

Primele InstaStory-uri pe care le-a postat Mira au fost șterse de către Instagram la scurt timp. Cel mai probabil cauza a fost limbajul agresiv folosit de Mira, pe bună dreptate.

La distanță de câteva ore, artista a postat iar, pentru povesti ce s-a întâmplat.

”Am șters story-urile trecute pentru că, de fapt, două dintre ele mi-au fost șterse de Instagram. Nu știam că poate să facă așa ceva, pentru că am fost un limbaj agresiv și că instigam la agresivitate. O să spun cu regionalisme ca să nu-și mai dea seama”, a spus artista, hotărâtă șă-și pună în gardă și fanii legat de astfel de incidente.

Vezi și Mircea Badea, trucul bizar cu care ține hoții la distanță. Ce face prezentatorul TV cu cojile de ouă: „Îți explodează mintea!”

Citește și:

Andreea Antonescu a ales meniul pentru botezul fiicei sale. E unul demn de nuntă regală!

Cum a confirmat Andreea Bălan relația cu Victor Cornea. Uite cât este de fericită cu iubitul tenismen!