Fiica fostului premier a anunțat pe rețelele de socializare la ce intervenție va fi supusă mama sa. „Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman suferă de mai multe boli, printre care și Parkinson

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, suferă de maladia Parkinson, boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.

Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână!

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, plângând, la Kanal D.

Vezi și Starea Mioarei Roman s-a agravat. Ce urmează

Citește și:

Ce vaccin au primit regina Elisabeta a II-a și prințul Philip. Reacția prințului William

Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! ”La cât e de nărăvașă…”