Vedeta a spus de mai multe ori că mama ei are probleme de sănătate, dar până acum nu a dat amănunte. Într-un interviu recent, acordat Kanal D, în emisiunea Andreei Mantea, Oana Roman și-a deschis sufletul și a povestit drama prin care trece.

Oana Roman: „Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”

„Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă.

Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână.

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a declarat Oana Roman, copleșită de atâtea griji.

”El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuție cu Marius”, a mai spus ea, de această dată referindu-se la situația ei amoroasă complicată.

”Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în lacrimi.

Vezi și Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman a anunțat că s-au despărțit: ”M-am jurat”

Citește și:

Imaginea cu care Gina Pistol și-a emoționat fanii. Ce a dezvăluit despre bebelușă

Corina Dănilă are o fiică superbă, pe care a reușit să o ascundă de ochii publicului. Rianna are deja 17 ani!Oana Roman trece prin momente cumplite. Despărțită de soț și nevoită să reînvețe să trăiască din nou singură, aceasta are în grijă atât pe fiica sa, cât și pe mamă.