Vedeta a anunțat pe pagina sa de Instagram că a hotărât să o ducă pe mama sa la spital, deoarece nu se simțea deloc bine. Mioara Roman urmează să fie supusă unor investigații amănunțite.

Oana Roman așteaptă să afle rezultatul analizelor mamei sale, dar are mare încredere că cea care i-a dat viață e pe mâini bune și cadrele medicale își dau tot interesul pentru a o trata.

”Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine.

Am venit la spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune.

Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

În ultima perioadă, Mioara Roman a avut tot mai multe probleme de sănătate, iar fosta soție a lui Petre Roman a ajuns des prin spitale, fiind supusă inclusiv unor intervenții chirurgicale. Vârsta înaintată și problemele de sănătate vechi nu îi dau pace, însă Oana Roman e tot timpul alături de ea și are mare grijă să nu o vadă suferind.

Mioara Roman nu mai locuiește în prezent cu fiica ei, ea fiind internată într-un centru de recuperare medicală, acolo unde are parte în permanență de supraveghere și îngrijire, ea suferind incluiv de Parkinson. E un centru de îngrijire de lux, unde Mioara Roman se simte ca în vacanță, declara Oana Roman la un moment dat.

Vezi și Mioara Roman a fost externată. Oana Roman, primele declarații: ”A fost foarte urâtă. Spre sepsis”

Citește și:

Mihaela Runceanu, solista ucisă în floarea vârstei, ar fi împlinit 67 de ani. Filmul crimei care a îngrozit România

Julia Chelaru se mărită! ”John m-a cerut, nunta va fi la malul mării”