Oana a povestit că fosta soție a lui Petre Roman are probleme cu un punct de grăsime care i s-a infectat, iar medicii au decis să trebuie extirpat imediat. Vestea vine doar la o lună de când Mioarei i s-a scos colecistul.

“Am fost cu mama la doctor. Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

În urmă cu o lună, Mioara Roman a mai suferit o intervenție. Fosta soție a politicianului a fost operată de colecist la sfârșitul lunii trecute, mai exact pe 20 ianuarie.

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit Oana pe Instagram Stories, la scurt timp după intervenția chirurgicală de luna trecută.

Citește și:

Cum a afectat-o pandemia pe Melania Medeleanu?

A vrut să fie divă, dar iată ce a ieșit! Cristina Șișcanu, pusă la zid de fani: ”Zici că ești tanti cu porumbeii din Singur acasă!”