„Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, a scris Oana Roman, în primă fază.

Apoi, vedeta a oferit o serie de explicații cu privire la starea de sănătate a femeii care i-a dat viață, însă nu a spus punctual cu ce afecțiune se confruntă mama sa.

Ultima oară când Mioara a avut nevoie de îngrijiri medicale, s-a confruntat cu o infecție la rinichi, în luna mai a acestui an.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta (n.red.- în unitatea medicală) o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni. Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez”, a scris apoi Oana Roman pe contul personal de Instagram.

E drept, Mioara Roman are 82 de ani, dar… În cele din urmă a venit și explicația celor întâmplate. În cel mai recent mesaj al vedetei. Se pare că mama sa a căzut în casă și a fost nevoie de internare imediată la Elias. Din fericire, femeia se recuperează și va fi externată chiar în cursul zilei de azi.

„Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital, pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat apoi Oana Roman.

”A avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea”

„Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat.

Ne-am speriat foarte rău. Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.

Are doar niște leziuni externe destul de serioase, pentru care va face recuperare. Este conștientă, lucidă, cooperantă”, a adăugat Oana, fericită că mama ei a trecut și peste această cumpănă.

Mioara Roman are 82 de ani și are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și, din păcate, a fost apoi diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe AVC-uri mici.

Vezi și Fotografie inedită cu Mioara Roman, de la cununia civilă. Tânără, frumoasă și cu părul lung!

Citește și:

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit!” Nikita a ieșit din comă! De fapt ce s-a întâmplat cu ”fata rea din București”

Dezvăluiri incredibile despre sinuciderea Simonei Săndulescu: „10 ani de zile ea a fost tocată în foi de viță. I s-a făcut creierul felii”. Regretata artistă a făcut terapie după divorț