„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a spus Oana Roman, conform spynews.ro.

Catinca și Oana Roman au vorbit zilele trecute ddespre intervenția chirurgicală la care urma să fie supusă mama lor, Mioara Roman.

„Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, spunea Catinca Roman.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, declara și Oana Roman zilele trecute.

„Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, mai spunea ea.

Mioara Roman, care a trecut pragul a 80 de ani, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, o formă foarte agresivă de Parkinson.

Vezi și Mioara Roman va fi operată de urgență! Oana Roman: ”Din păcate…”

Citește și:

Cum arată Eugenia Șerban, la câteva luni după ce a învins cancerul. Schimbare de look spectaculoasă: „Acum sunt bine”

Alexandra Stan, mângâieri și sărutări pătimașe cu un Războinic? Cum și unde au fost filmați cei doi concurenți de la Survivor România