Oana a dezvăluit că mama ei a fost internată de urgență în spital, iar medicii i-au descoperit mai multe probleme de sănătate, însă a făcut totul public abia acum pentru a nu-i strica ziua de naștere fiicei ei, Isabela.

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a împlinit 8 ani pe 21 februarie, iar aceasta a avut parte de o aniversare pe cinste, de unde nu au lipsit nici tortul, nici prietenii ei și nici surprizele. Însă, la doar o zi după eveniment, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că trece prin momente grele, dar nu a vrut să dezvăluie acest lucru ca să nu-i strice vacanța și aniversarea fiicei ei.

Mama ei are probleme mari de sănătate. Angajații de la centrul de îngrijire unde se află Mioara Roman au fost nevoiți sâmbătă să cheme Ambulanța, după aceasta le-a spus că se simte rău. De atunci Mioara se află internată în spital și medicii au făcut descoperiri îngrijorătoare cu privire la starea ei de sănătate.

„Mulți dintre voi au observat că în ultimele zile nu am fost în apele mele. Încă de când eram în vacanță… Eu nu am vrut să vorbesc despre asta, pentru că nu am vrut să îi stric Isabelei ultimele zile de vacanță și când a fost ziua ei, m-am concetrat doar pe ea.

Dar de sâmbătă, practic ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital. M-au sunat cei de la centru să îmi spună că mama nu se simte deloc bine și că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea”, a povestit Oana Roman.

Aceasta a explicat că mama ei se afla la un centru de îngrijire și este foarte mulțumită de modul în care echipa de acolo a tratat situația. Personalul a chemat imediat Ambulanța, când Mioara Roman a spus că nu se simte bine.

„M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram aici. Norocul a fost că mama nu era singură acasă (când s-a întâmplat n.r). Cei de la centru s-au ocupat însă în mod impecabil de absolut tot.

Au hotărât să o interneze ca să îi facă mai multe investigații. Am sunat-o imediat pe Catinca. (..) S-a descoperit că are o infecție urinară, la rinichi. Și mai așteptăm și alte rezultate. De sâmbătă mama este internată în spital. (..) Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei”, a dezvăluit Oana Roman în mediul online.

De asemenea, Oana a ținut să precizeze că momentan nu își poate vizita mama la spital, din cauza regulilor COVID, așadar, până acum, cele două au putut să vorbească doar la telefon.