Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a spus că a făcut un atac de cord și că a fost supus unei operații pe cord, însă a mințit, potrivit Daily Mail. În realitate, el ar fi inventat această poveste tocmai pentru a nu participa la nunta regală, ce a avut loc pe 19 mai, fiindu-i rușine de membrii familiei regale.

”Toată povestea despre operația tatălui lui Meghan a fost o invenție”, a dezvăluit un prieten apropiat al ducesei de Sussex pentru Daily Mail.  De asemenea, el ar fi apelat la acest ”truc” tocmai pentru a câștiga simpatia oamenilor și a presei.  Jurnaliștii britanici au dezvăluit că deși Thomas a dezvăluit în emisiunea Good Morning Britain  că a fost internat în clinica Sharp Chula Vista Medical Center, în ziua respectivă nu ar fi fost nimeni înregistrat cu numele de Thomas Markle, ceea ce dovedește că acesta a mințit.

”Trebuia să găsească un motiv bun pentru a nu participa la nuntă pentru a evita să se facă din nou de râs după ce acele imagini jenante în care fusese surprins cu doar câteva zile în urmă au fost făcute publice. Cu această minciună, el a încercat să câștige un pic de compasiune din partea publicului”, a mai adăugat sursa. „Acum tuturor le pare rău de el, dar nu ar trebui. Dacă era cu adevărat bolnav, Meghan ar fi făcut tot posibilul să meargă să-l vadă. Ar trebuie să vă pară rău pentru Meghan”, a mai spus prietenul, precizând că ducesa de Sussex trece prin momente grele, având în vederea rușinea pe care trebuie să o îndure din cauza comportamentului tatălui ei.

Citește și: Paula Chirilă a trecut printr-o transformare incredibilă. A reușit să slăbească spectaculos. „Wow, ești altă femeie!”

Thomas Markle face fel de fel de acuzații la adresa familiei regale

După nuntă, Thomas Markle a tot dat interviuri controversate, care au supărat familia regală, deși a fost rugat să nu mai vorbească cu presa. Însă, bărbatul susține că va continua să facă acest lucru, până când fiica lui va accepta să vorbească din nou cu el și face fel de fel de acuzații la adresa familiei regale.

Mai mult, Meghan a fost criticată dur și de sora ei, Samantha Markle, pentru că nu vra să vorbească cu tatăl lor. Ea a avertizat-o că dacă Thomas va muri, va fi doar vina ducesei.

 

Thomas Markle a mărturisit, în luna mai, cu câteva zile înainte de nunta regal, că va fi operat pe inimă, după ce a suferit un atac de cord. Acesta a provocat numeroase critici după ce a recunoscut că a primit bani ca să se lase fotografiat de paparazzi, în timp ce proba costumul pentru nuntă și se informa de pe internet despre familia regală. A anunţat iniţial că nu va mai veni la eveniment, pentru că și-a făcut fiica de rușine,  după care s-a răzgândit. Ulterior, a afirmat că deși își dorește să-și conducă fiica la altar, nu va putea să facă acest lucru, pentru că va fi operat pe inimă.

Citește și: