Dacă pe rețelele de socializare ba e lăudată pentru loook-ul său (lucrat din greu la sală), nu puțini sunt cei care îi reproșează că exagerează cu Photoshop-ul, ba chiar și cu operațiile estetice.

Pe fondul tutror acestor acuzații, artista în vârstă de 51 de ani, cu o fată mare, a ținut să dea replica. Aceasta neagă vehement faptul că ar fi trecut pragul medicului estetician și susține, în continuare, că sunt alte lucruri care o ajută să se mențină în formă la vârsta ei. De exemplu, faptul că merge periodic la sală și este adepta un stil de viață sănătos.

Totuși, asta nu explică schimbarea trăsăturilor feței, de exemplu. Dar iată ce declară artista: ”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”.

Cu alte cuvinte, ea nu dezminte că aplează la tratamente și tot felul de trcuri, dar dă de înțeles că acestea nu sunt invazive.

Loredana-la-51-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Recent, într-una dintre vacanțele în care a fost, Loredana Groza s-a pozat în costum de baie, pe o barcă. Ochiul vigilent al răutăcioșilor a fost pe fază, iar aceștia au acuzat-o pe artistă că folosește Photoshop, pentru a-și contura talia.

”În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă”/ Ți-a luat barca razna, Loredano”/ ”Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au fost câteva dintre comentariile critice și ironice ale fanilor.

Vezi și Cum arăta Loredana la 18 ani, în fotografia de absolvire: ”Când am făcut poza…”

Citește și:

Mihai Gâdea, mândru de fiica sa! Karina a fost acceptată la o universitate de presitigiu din străinătate. Cum arată aceasta la 19 ani

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu este superbă. Cea mai recentă imagine cu ea a cucerit internetul