Octavia Geamănu, 9 ani de căsnicie cu Marian Ionescu. Nu dorm împreună, nu gătește, iar el nu a văzut-o niciodată în pijamale sau cu bigudiuri

Cinci vedete de la noi care nu mai dorm cu soții. Unele de voie, altele de nevoie

Minodora se mândrește cu una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Vedeta este într-un mariaj fericit de aproximativ 20 de ani, dar lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par între ea și soțul ei.

Au avut și ei suișuri și coborâșuri, chiar s-au gândit la divorț la un moment dat. Acum, de ceva vreme, trec printro etapă în care nu mai împart patul conjugal.

Motivul pentru care Minodora a fost la un pas de divorț: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa, băiatul va rămâne la mine”. Ce i-a răspuns soțul a dezarmat-o complet

Iar cauza e faptul că el, pentru că s-a îngrășat, sforăie. Pentru că își dorește să revină la aranjamentul inițial și să doarmă împreună, cântăreața l-a băgat și pe el la dietă, în speranța că, odată cu kilogramele, va scăpa și de sforăit.

Muncește non-stop (n.r. soțul), e mereu în studio, vine doar când îi pun masa.

Da, îl cert, cum să nu? Una caldă, una rece. Muncește, acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă.

Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i ok”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.

Până când nu va da jos surplusul de kilograme și nu va înceta sforăitul, Minodora nici nu se gândește să revină la dormitul în doi.

Dacă e foarte obosit, categoric dormim separat, eu am mai declarat asta. Eu sunt un om… dacă aud atât și gata, m-am trezit.

Tot am mai încercat – Dragule, mi-e dor de tine, haide să dorm și eu cu capul pe pieptul tău – și când adorm și începe, gata, du-te, nu pot, nu mă odihnesc efectiv.

El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme.”, a mai adăugat artista.

Ce greutate are acum Minodora, după ce a reușit să topească 40 de kilograme. Nu mai vrea să slăbească și reușește să se mențină. Iată cum!

Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

Și pentru că tot a ajuns la capitolul secrete din mariaj, Minodora a spus că atât ea, cât și soțul ei, au simpatii pentru anumite vedete de la noi.

”Mi-a spus că îi place Corina Caragea, nici nu am avut ce să zic, ok… mă duc să mă culc. Pe cine să te superi? Și mie îmi place de Temișan, știe și Monica, deși ea s-a supărat la un moment dat, deși nu are de ce.

E un bărbat care arată bine, mereu mi-au plăcut bărbații înalți, care arată bine. Acum de ce să ne supărăm, pe bune, suntem bătuți în cap? Una e să-ți placă și de acolo până la alte lucruri…”, a mai spus Minodora.

minodora-il-indrageste-pe-temisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Monica Davidescu, deranjată de declarațiile ei

Declarațiile sale nu i-au picat însă deloc bine Monicăi Davidescu, soția lui Aurelian Temișan, iar acum Minodora a spus și cum a aflat de asta.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit 29 de ani de relație. Cea mai mare împlinire e fata lor, Dora. Ce pasiuni are și cum o cresc cei doi

”Nu i-am explicat Monicăi, cred că la o petrecere mi-a zis odată Temi, pentru că eu am mai declarat tot așa public, la TV, unde am zis că dacă eta să mă fure cineva la nuntă, mi-ar fi plăcut să fie Temișan. Și mi-a zis Temi să nu mai spun, că a zis Monica: ”Nu te duci să o furi pe Minodora la nuntă?”.

Pe de altă parte, nu poți să condamni, sunt femei pe care le deranjează sau nu. Pe mine și pe soț nu ne deranjează, suntem un cuplu open minded (deschiși la minte – n. red.), nu neapărat că ceilalți nu ar fi. Nu mă deranjează. ”îmi place Caragea”, bravă, este frumoasă, el știe că mie îmi place de Temișan de copil”, a continuat artista în vârstă de 46 de ani.

Vezi și Cum își crește băiatul Minodora: ”A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul…” Cântăreața nu stă la discuții!

Citește și:

Cum arată copiii Andreei Berecleanu și ai lui Andrei Zaharescu. Ambii au plecat de acasă în străinătate, pentru studii. Băiatul e înalt ca bradul, iar fata e copia ei!

Andreea Tonciu, despre traiul conjugal: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic!” Cum arată o zi din viața ei și cum ar reacționa dacă el s-ar îndrăgosti de altcineva