Într-un interviu pentru Antena Stars, Minodora a făcut confesiuni emoționante despre obstacolele pe care a fost nevoita să le depășească pentru a ajunge unde se află azi.

Minodora a mai spus și în alte rânduri, fără a se plânge însă, că nu a avut o viață simplă sau lipsită de griji. Cântăreața a recunoscut că atunci când participa la festivaluri, înainte de a deveni cunoscută, purta haine cumpărate de la second-hand.

În plus, de fiecare dată mama ei avea în portofel doar bani de dus, astfel că pentru a se putea întoarce acasă trebuia să câștige marele premiu.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că participa la aceleași competiții muzicale cu Anda Adam, care avea o situație financiară net superioară ei, dar chiar și așa, niciodată nu s-a lăsat intimidată de acest aspect și a muncit cât a putut de mult pentru ca astăzi să își poată permite tot ce are. Iar Andei nu doar că nu i-a purtat pică, ci chiar s-au mprietenit foarte bine.

„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație.

Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor. De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze.

Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam. Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe premiza că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, a spus Minodora pentru Antena Stars.

Vezi și Minodora, operată de urgență. Primele declarații despre starea de sănătate a cântăreței

Citește și:

Îţi mai aduci aminte de Wilmark? ”Micuţul Will” are deja 43 de ani. Cum arată în prezent

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, renunță la burlăcie. Cine e femeia care i-a cucerit inima?