”La mine nu exista mic dejun cu avocado. Nu știam ce e ăla, noi mâncam fasole și cartofi. Copilăria mea a fost sărăcuță, nici vorbă de ouă, de brânză. A fost greuț, mama frezor, tata strungar. A fost frustrant. Mereu așteptam pungile de Sărbători, cu bomboane și cadouri”, a spus Minodora în cadrul unei emisiuni TV, conform Spy News.

Ulterior, vedeta și-a amintit, cu durere în suflet, un episod de pe vremea când era în clasa I. Atunci a simțit cel mai mult că familia ei nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar și că se confruntă cu lipsuri mari.

”Eram triști că ne doream un anumit ghiozdan, sau pantalon și nu le aveam. Ne mai îmbrăcau, dar nu prea, dar ne țineau curați. În clasa întâi nu aveam pachet și mă mai rugam de colegi să-mi dea. Am avut o colegă pe care am păcălit-o să-mi aducă și mie zilnic mâncare. Eram așa: ”dă-mi și mie o mușcătură”, ăși amintește cântăreața.În ciuda greutăților, a fost de mică o luptătoare. A muncit mult, a făcut sacrificii și și-a creat un drum în viață prin forțe proprii.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături. Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a mai spus vedeta.

Vezi și Minodora nu mai arată așa. A slăbit 38 kg! Cum s-a transformat vedeta și care sunt alimentele acum interzise

Citește și:

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Ce frumoși sunt băieții lui Șerban Copoț! Artistul va deveni curând tată de fată!