Minodora se uită în trecut și poate spune liniștită că nu se recunoaște și asta pentru că problemele cu greutatea pe care le-a avut mereu sunt acum istorie. Cântăreața a slăbit miraculos, iar acum este tare mândră de felul în care arată.

Toată lumea o știe pe îndrăgita artistă, însă, dacă este cineva care nu a mai văzut-o de mult timp acum, cu siguranță, sunt șanse mari să nu o mai recunoască, pentru că schimbarea ei este cu adevărat una radicală.

Invitată la Antena Stars, cântăreața a declarat că acum a ajuns să cântărească exact cât și-a dorit mereu. Mai exact, diva căreia în trecut cântarul îi arata 100 de kilograme acum a dat jos nu mai puțin de 40. Astfel că, pentru a lămuri pe toată lumea despre modul în care a ajuns la această performanță, Minodora spune că are un meniul zilnic echilibrat, cu de toate, dar având o limită.

Am acum 60 de kg de la 100”

”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena Stars.

Vedeta a declarat că problemele cu greutatea a făcut-o să fie la un pas de a se îmbolnăvi, însă operația la stomac și ambiția au ajutat-o să fie acum alt om: unul sănătos și frumos atât sufletește, cât și fizic.

”Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine.”, a spus Minodora la Acces Direct.

Însă, cu sau fără operație, Minodora precizează că dacă ar continua să mânânce mult, fără să aibă o dietă echilobrată și fără să facă sport, kilogramele ar reveni la loc, iar operația ar fi complet inutilă.

”Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare, doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult, după care dacă tot mănânci stomacul se mărește din nou”, a mai spus cântăreața.

Vezi și Prin ce clipe groaznice a trecut Minodora cu operația la colon: ”Mi-am văzut moartea cu ochii”

Citește și:

Prințesa Charlotte a împlinit 6 ani. O nouă imagine adorabilă cu micuța a cucerit internetul

Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: ”Eu i-am trimis un mesaj”