Schimbarea nu a avut însă loc peste noapte, așa după cum a explicat chiar Minodora pe Facebook, postând fotografii ”înainte” și ”după”: ”Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte, foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc!

De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt și niște poze de anul trecut, din cadrul emisiuni ”La Măruță”, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiților!”.

 

asa arata Minodora acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Publicul știe că artista nu a fost niciodată slabă și a asistat la oscilațiile sale de greutate. Însăși Minodora admite că înainte mânca inclusiv în benzinării și că ani buni s-a complăcut în această situație.

Decizia de a slăbi nu a fost una spontană. Încă din 2014, după ce reușise să dea jos 23 de kilograme prin dietă și sport, vedeta era nemulțumită de felul în care arăta, așa că a recurs la liposucție, ca să scape de surplusul de piele de pe abdomen. Între timp s-a îngrășat din nou, așa că a apelat la operația de micșorare a stomacului, în urmă cu trei ani.

Ce face în prezent pentru a continua să slăbească? Vedeta a dezvăluit chiar ea. „Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai menționat Minodora, pe Facebook.

Vezi și Celebra actriță a slăbit spectaculos 18 kilograme! Iată și dieta ei

Citește și: