Actriţa de origine ucraineană, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, aveau deja împreună două fiice: Ever Gabo, în vârstă de 12 ani, şi Dashiel Edan, în vârstă de patru ani şi jumătate.

Vestea venirii pe lume a bebeluşului a fost dată de fiica cea mare a cuplului, Ever Gabo, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. ”Bun venit pe lume, bebelușule! Bine ai venit în această lume, Osian! Te iubim!”, a scris adolescenta, care seamănă izbitor cu mama sa, mai puțin la culoarea părului, care este albastru.

După ce fiica ei a dat vestea pe rețelele de socializare, a scris și Milla un mesaj către fani. ”Bună, tuturor! Fără știrea mea, Ever a dat vestea că a venit pe lume bebelușul, ceea ce face ca această știe să fie deja veche…”, a scris pe Instagram și Mila.

intreaga familie a MilleiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mezina familiei a venit pe lume duminică, la 9 dimineața, iar numele ei complet este Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson.

Cea de-a treia fiică a cuplului Jovovich – Anderson se va numi Osian.

Milla Jovovich şi Paul W.S. Anderson s-au căsătorit în 2009.

Actriţa s-a măritat la vârsta de 16 ani cu Shawn Andrews, în 1992, însă mariajul a fost anulat după numai două luni. Ea a fost căsătorită şi cu regizorul Luc Besson, între anii 1997-1999.

Vezi și Este însărcinată cu al treilea copil la 43 de ani. Va avea o fetiță. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: